2018. aug 09.

Taste me: Death-scort service part 3 (Spoileres) élménybeszámoló

írta: Vollai Martin
Taste me: Death-scort service part 3 (Spoileres) élménybeszámoló

avagy Egy frenetikus vetítés a Borzongás horror magazinnal

Taste me: Death-scort service part 3

 37793915_2108848779189369_467928380432449536_n.jpg

A trash horror filmeket szerettem. Ezért örültem, hogy a Paranoir Pubban a Borzongás magazin premier előtti találkozón megtekinthettem a Taste me:Death-scort service part 3 című alkotást! Kicsit féltem, hogy ha nem láttam az első két epizódot, akkor nem fogom érteni. Azonban Gábor megnyugtatott mindenkit, hogy nem kell aggódni ez egy olcsó, gagyi film. S milyen vetítés volt!


Maga a sztoriba bele fogok menni, ez a film még nem jelent meg itthon, így spoilerezni fogok! Illetve az elkövetkezőkben nem leszek politikailag korrekt, s a Rage faktor magas lesz! 

Filmünk elején egy kövér éjszakai pillangót láthatunk, akit megfojtanak. Főhősünk egy nagydarab szakállas biztonsági őr, akit rémálmok gyötörnek. Álmában exe jelent meg, s mindig izzadva kel fel. Egy bajuszos detektív nyomoz az ügyben, a madame pedig semmit nem ért. Majd kiderül, hogy a kuncsaftokat elcsábítván megölik őket. Eközben rengeteg meztelen lányt láthatunk.

 

Az élményt betetőzte, hogy alaposan beittam, s az alkohol megtette hatását. A Death-scort service part 3 egy igazán beteg film.

A színészi játék olyan rettenetes, hogy ehhez képest a Családi titkok szereplői Oscar-díjas kaliberek. A film tele volt meztelen nőkkel, akik nem túl dekoratívak. Persze a szépség szubjektív dolog, de ha már nudista nőket akarsz filmezni, akkor miért kövér, óriás mellű csajszik a főszereplők?!

Rengeteg a-listás sztár hasonmása volt látható a férfi szerepekben, volt itt félszemű Jeff Bridges, Peter Jackson, James Cromwell, Jonah Hill, Nick Frost vagy Gary Oldman.

 

A filmben sokkal inkább a pucérkofás, illetve a soft pornós szex dominált. De könyörgöm! Ezt a redtube-on vagy a pornó csatornán megtalálom! Miért kell köréje egy ilyen marhaságot kreálni?

 

A gyilkos részek röhejesek. A spagetti szószban gazdag, s a művérrel se spóroltak. A legtöbb haláleset azonban unalmas volt!

37844392_2108849035856010_253451161212813312_n.jpg

 

 (A képen látható öregurat kéretik minden filmbe
belerakni!) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonban a film tele van elképesztő jelenetekkel! Az egyikben a komornyik, álló pénisszel a megölt áldozat beleit csattogtatja.

Amúgy azt a bácsikát, főleg amikor a vigyorgó fejét mutatják, azt minden egyes filmalkotásba bele kéne tenni random helyekre, körül belül, mint a Bosst a Török Star Warsból vagy a csirkét a Rottweilerből! A másik agyeldobós jelenetben egy szűzies srácot visznek beavatásra, majd az egyik csaj leharapja a farkát.

A Death-scort service nem titkoltan egy grindhouse alkotás. Aki szereti a minőségi gagyit, ami nem spórol a női mellekkel és a vérrel az mindenképp nézze meg. A filmet leginkább online lehet majd beszerezni. Ugyanis mi premier előtt láthattuk. Ezúton hatalmas pacsi a forgalmazónak és a rendezőnek, hogy ilyen exkluzív élményben vehettem részt.  Még egyszer köszönöm a vetítést kedves Borzongás horror magazin!

Értékelés:20%

Szólj hozzá